Schedule Anything

Feature requests, design considerations and architecture for the Schedule Anything product.

True, El Clasico er ikke den avgjørende kampen for La Liga-seieren som det skjedde med niende jornada La Liga 2014/2015. Men potensialet til en ny historie blir registrert på Santiago Bernabeu på lørdag, da Real Madrid er vert for Barcelona. Minst fire nye historier blir registrert. Lionel Messi scoret et mål at ditambang trengte Nicks Telmo Zarra som toppscore av hele tiden for å skåre Real Madrid mål. Her er beskrivelsen. La Pulga la til ett mål da Barcelona vant 3-0 over Eibar på lørdag. En ytterligere tottenham drakt gjør at Messi s målpaller nå 250 mål, bare ett mål bak Zarra som registrerte 251 mål som toppscorer av all time La Liga. Vel, Messis potensial for å nå eller overgå denne posten er enorm på Bernabeu. Hvis det skjer, er LFP klar til å gjøre en spesiell hilsen til Messi hvis den argentinske angriperen brøt Zarras målrekord i El Clasico's spill. Det er et forslag om å pause spillet, hvis Messi klarte å overgå Zarras rekord. Claudio Bravo har spilt inn 720 minutter uten real madrid drakt å ha gitt inn i Barcelona 3-0 seier over Eibar. Chile målvakt var allerede melapaui Barcelona målvakt rekord tidligere Victor Valdes som ikke innrømmet 686 minutter i 2008-2009 sesongen. Hvis Bravo er i stand til å motstå Cristiano Ronaldo et al på Bernabeu og holde rent ark til slutten av spillet, merk at hans celanark vil bli lengre, samt bringe Barcelona ni kamper som ikke er innvilget i La Liga. Cristiano Ronaldo har pakket 15 mål i åtte La Liga-kamper. Hvis han kan score i El real madrid drakt Clasico, legger han til målkupongene sine og blir registrert som de mest fruktbare spillerne i begynnelsen av sesongen. Mens Madrid også vil bli oppført som den mest fruktbare klubben, sammenlignet med andre klubber i fire andre europeiske elite ligaer. Nicks 15 mål denne gangen alene Ronaldo har ødelagt rekordet som overlevde i 71 år av Real Oviedo-spillere, Esteban Echevarria, som pakket 14 mål i 1943/1944 sesongen. Interessant ventet også utseende peneyrang Barcelona Luis Suarez. Dette ble den første offisielle konkurransehandlingen til den uruguayanske angriperen etter FIFA-straffeperioden.