Schedule Anything

Feature requests, design considerations and architecture for the Schedule Anything product.

Fotballdrakter barn Ti-mann Real Madrid sloss tilbake for å tegne 2-2 på Osasuna, som også avsluttet med 10 spillere, i La Liga på lørdag, men likevel forlot sin tittel rivaler muligheten til å utvide gapet på toppen av bordet. Osasuna Oriol Riera ledet mål i det 16. og 39. minuttet før Madrid fotballdrakter sårte da Sergio Ramos mottok sitt andre gule kort på 44. Med Cristiano Ronaldo ute av stand til å utvide sin 8-poengs scoring-runde for klubb og land, trakk midtbanespilleren Isco en tilbake før halvtid og passerte for Pepe til å lede hjem en 80-minutters utjevning sekunder etter at Osasuna s Francisco Silva også tjente sin andre booking. Teamet viste at det har en god holdning, men et uavgjort er som et tap for oss, sa den reelle forsvarer Marcelo. Vi visste at resultatet fotballdrakter barn ikke var bra nok, men vi reagerte for sent. Real Madrid har nå vunnet bare en til seks på Reyno de Navarra-stadion. Osasuna, som bare ligger to punkter over nedrykkssonen, har holdt både Barcelona og Madrid å trekke seg denne sesongen. Madrid startet sterkt og Ronaldo hadde to sjanser til å sette laget sitt foran. Men Osasuna slo først da han kom tilbake, og Marc Bertran driblet forbi markøren sin før han slo et innlegg til lengre stolpe hvor Riera ble stående helt umarkert for å plassere ballen i nettet. Madrid mistet øyeblikkelig begge sine verve i angrep og rov i forsvaret, og begge midthalvdelene, Pepe og Sergio Ramos, fikk gult kort. Riera ble ledig fri for å doble vertenes ledelse ved å nikke opp i oppfølgeren til Damià Abella s-header fra et hjørnespark som målvakt Diego López sprung for å løfte av seg. Og Ramos fikk snart sitt andre gule kort i tvilsomme omstendigheter da Osasuna s Roberto Torres falt etter å ha kollidert med armen. Men akkurat da Madrid var på sitt laveste, driblet Ronaldo inn i Osasuna-forsvaret og la av for Isco å sette fotballdrakter en høyrefotstreken rett innenfor stolpen og dra en tilbake før pause. Osasuna fortsatt fremdeles satt til å hevde seieren etter en rolig annen halvdel til Silva tjente seg to gule kort i en fire minutters spell. Isco fant hullet igjen i forsvaret som Pepe utnyttet for å score Madrid s sekund. Concettaj fotbollstr�jor Gabrielle  BellMosel maglie calcio poco prezzo KirkKimef  MohamedLe maglie calcio HermineHo  Christiec fotbollstr�jor barn NevilleFr  Yvetteyfw maglie calcio bambino BenjaminT  CecilBott billige fotballdrakter VUJWilhel