Schedule Anything

Feature requests, design considerations and architecture for the Schedule Anything product.

Juventus tröja Ett par halvlek straffomvandlingar hjälpte Real Madrid att göra sig av med Fuenlabrada i den första delen av Copa del Rey-rundan på 32 på torsdagskvällen på Estadio Fernando Torres i Fuenlabrada. Segunda B-sidan erbjöd massor av kamp för den första timmen, men otydliga fel i sitt eget straffområde gavs två spot sparkar till Los Blancos, som gärna utnyttjade Marco Asensio och Lucas Vazquez att ta en ledande ledning i serien. Båda lagen skulle också avsluta matchen med 10 män, eftersom Paco Candela fick sina gångpapper med två gula kort på sex minuter, medan debutanten Jesus Vallejo s fick en rak röd för en sen tackling på Milla. Chefen Zinedine Zidane utnyttjade möjligheten att fälla ett antal unga spelare, inklusive den tidigare nämnda Vallejo och också en nod till Castilla stalwart Alvaro Tejero. Fuenlabrada blev oförskämd Tottenham Hotspurs kläder av sina berömda gäster och gick till tå med Real i första halvleken. Den verkliga målvakten Kiko Casilla var tvungen att ta itu med ett par djupa bollar som spelades in i området, eftersom Fuenlabrada var trogen mot sin besittningsbaserade fotboll trots golfen i talang mellan de två sidorna. Under tiden började Real Attacken långsamt och blev svårt att få någonting förbi erfarna centerbackar Armando Lozano och tidigare Copa-vinnaren Cata Diaz. Los Blancos hade sina bästa chanser under de första 45 minuterna mot slutet av halvan och Marco Llorente var nästan kopplad till en långdistansmissil, men såg Fuenlabrada målvakt Codina tipsa den på tvärstången och över. Det var mer brådskande från Reals play att starta den andra stanzaen och deras insistering skulle bära frukt strax efter timmärket när Achraf drogs ner precis inuti området av Fran Garcia, vilket resulterade i ett straff till förmån för besökarna. Asensio steg upp för att ta spotsparken och lugnt svepte i tidigare Codina för att ge Real 1-0 ledningen. Målet Tottenham Hotspurs tröja löste upp saker för Real. Achraf hittade speciellt rum ner till höger och satte bordet för Borja Mayoral att scorera via huvudet, men Codina hade andra idéer och gjorde sträckbesparingen för att hålla den en målmatch. Fuenlabrada hade också mindre av bollen i andra hälften, vilket gjorde det lättare för det riktiga försvaret, och vid den sista kvart-timmen hade trötthet bosatt sig, vilket gjorde det andra Real-målet bara en fråga om tid. Det kom nästan från Lucas Vazquez efter en bra uppbyggnad, men galicen sköt precis bredvid. Men några minuter senare hade Real bollen i baksidan av nätet och än en gång via straffplatsen. Fem minuter efter att ha gått in i matchen som ersättare och fyra minuter efter att ha tagit sitt första gula kort flög Fuenlabrada s Paco Candela för en dumt neddragning av Theo i området, vilket motiverar ett andra gult kort och en utvisning plus en straff sparka Lucas Vazquez hade hedrarna och slog ett skott ut Juventus tröja ur Codinas räckvidd för att göra det 2-0. Fuenlabrada s bästa titt på en poäng i andra halvlek kom sent från en stående Cata Diaz frispark som tvingade Real målvakt Kiko Casilla att gå låg bara för att blockera och så småningom klara. I slutet var det jobb gjort för Real, vem kommer tillbaka till LaLiga-åtgärden på söndag med ett besök i Katalonien för att möta Girona. 2.- Real Madrid: Casilla; Achraf, Vallejo, Nacho, Tejero; Ceballos, Llorente, Asensio; Lucas, Mayoral, Theo. AnaTebmzh [url=http://5mutnyco.com/index.php/blog/44513/maryell-maglie-calcio-concetta/]maglie calcio[/url] BoyceYbjx  GwenDrna [url=http://antiseriuslink.com/?p=164747]fu�balltrikots kinder[/url] AnnieTall  http://bookmarkstar.com/story.php?title=kroatien-landslagetstroeja-billiga-fotbollstroejor Mickeylfc UnaGibbws  LynwoodBe [url=http://www.vrijwilligerspuntwaalwijk.nl/valarie-billige-fodboldtrojer-todseals/]Billige Fodboldtrojer Born[/url] OdetteMcD  Roosevelt [url=http://us.listbookmarking.com/story.php?title=bayer-leverkusen-troeja-billiga-fotbollstroeja]billiga fotbollstr�jor[/url] LGWRosez  CallumSte [url=http://pligg.samweber.biz/story.php?title=roma-drakt-fotballdrakter-barn]fotballdrakter[/url] EugenioUx