Schedule Anything

Feature requests, design considerations and architecture for the Schedule Anything product.

Manchester City tröja Lazio misslyckades tillfälligt med att utnyttja sin hemmamatch Fenerbahçe i den första omgången av andra ligan Europa League kvartfinalen i en match som ägde rum vid Olimpico på fredagen. Båda lagen för ett enda mål skapades under första Chelsea tröja halvleken. Spelar hemma, Lazio Spela långsamt, fortfarande kunna fortsätta att trycka sedan första minuten. Från en blunder gjorde Cristian, kan Lazio-anfallaren Candreva direkt styra bollen. Med en liten röra släppte han en hård sparkledning direkt till Demirel men misslyckades fortfarande. Flera gånger skapade hemmalaget farliga chanser genom Candreva och Ederson duo, men deras Real Madrid tröja slutliga avräkning maximerades inte. Stannade inte där Lazio pressade igen i mitten av första halvleken. Mottagande av feedback från Lulic, Candreva släppte sparken nära straffområdet men bollen var fortfarande tunn över korsstången Fenerbahçe. Besökarna själva saknar möjlighet, ibland Manchester United kläder försökte Raul Meireles sin lycka genom att släppa långdistansspekulationer som fortfarande misslyckas. Fyra minuter före pausen grep Lazio den bästa chansen. Hernanes som ger feedback till Ederson kan fortsätta med hårdspark, men tyvärr kan det fortfarande dammas Demirel. Fram till halvtid kan båda lagen fortfarande inte göra något. Detta villkor gör besökarna framåt efter att ha slog Lazio 2-0 i det första mötet förra veckan.