Schedule Anything

Feature requests, design considerations and architecture for the Schedule Anything product.

Conor Townsends 'niende minuts stunner var nok til at sende mesterskabslederne ind i femte runde på trods af Semi Ajayis røde kort med 18 minutter tilbage. Andre steder blokerede Sofiane Boufal Tottenham 's vej til den femte runde med en sen udligning i 1-1 uafgjort på St Mary' s. Heung-min Son satte Spurs foran mod deres formforme Premier League-rivaler, men Boufals 87. minuts strejke tvinger en chelsea fodboldtrøjer gentagelse på Tottenham Hotspur Stadium. Magpies har brug for endnu en gentagelse efter deres lodtrækning Rochdale i tredje runde takket være et modigt display fra gule. Tidligere på dagen gik Leicester forbi mesterskabet Brentford med en smal sejr på 1-0 med tilladelse fra Kelechi Iheanachos tidlige mål. I mellemtiden sikrede mål fra Michy Batshuayi og Fikayo Tomori på hver side af halvleg en 2-1 sejr for Chelsea på Hull. Kamil Grosicki trak en tilbage for Tigrene med et afbøjet frispark i det 78. minut, men Blues holdt på for sejren.